Home > #Hoofdnieuws > Belcar: weer pole voor Deldiche Norma

Belcar: weer pole voor Deldiche Norma

In Zolder was ook de laatste polepositie van het Belcar-seizoen voor Deldiche Racing by JDC Events, met een late 1.30.068 van Luc De Cock in een sessie die meermaals onderbroken werd. Op de plaatsen twee en drie vinden we uiteraard de andere Norma M20FC, met in volgorde DVB RACING voor Aqua Protect Racing Team.

Zo dicht mogelijk de 1min30 benaderen, dat is nog steeds de filosofie van de kwalificatie in het Belcar Endurance Championship. En Luc De Cock deed dat met verve in de eindfase van de regelmatigheidsoefening. Dylan Derdaele plaatste de Belgium Racing Porsche 991, achter de drie Norma, op de vierde stek, niet onbelangrijk, want de Limburger maakt met zijn team nog steeds kans op de algemene titel, naast de Norma-teams van DVB RACING en Aqua Protect Racing Team.

In Belcar 3 of GT4 zien we een eerste rij ‘100% SRT‘, met de leiders in het kampioenschap, Vandierendonck-Teunkens-Vannerum voor Spinoy-Heyer. VDW Motorsport en AR Performance pakten de pole in Belcar 4 en 5. De race start morgen om 12u10 en gaat over 125 minuten.

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Roel Ramaekers