Home > Circuit > In een notendop: VLN, GT3 en IMSA

In een notendop: VLN, GT3 en IMSA

GT3 – Mirko Bortolotti, Andrea Caldarelli, Marco Mapelli, Giovanni Venturini, Franck Perera en Phil Keen verdedigen in 2019 de kleuren van Lamborghini in de GT3. Christian Engelhart werd na zijn fratsen in de Blancpain Sprint in Duitsland bedankt voor bewezen diensten.

IMSA – Volgend weekend is er de traditionele finale van de Amerikaanse uithoudingsracerij met Petit Le Mans, op de omloop van Road Atlanta (Georgia), met 37 wagens, waaronder 14 prototypes en ook onze landgenoot Laurens Vanthoor in een Porsche in de klasse GTLM. Vanthoor heeft overigens nog eens kans op de titel.

VLN – Naast de nieuwe Porsche 911 GT3 en de nieuwe Vantage GT3, zien we dit weekend in de VLN ook de Audi R8 LMS GT3. De wagen – eigenlijk een kit – werd deze week in Parijs voorgesteld.

You may also like
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge