Home > Circuit > Ford Fiesta Cup: Herremans op pole

Ford Fiesta Cup: Herremans op pole

Het was Kenny Herremans die achter het stuur van de #32 Ford Van den Bossche de 3de snelste tijd van de kwalificatie van de Belgische en Nederlandse deelnemers neerzette en aldus de eer waarneemt als beste Belgische deelnemer. In de tweede race start hij vanop een 3de plaats en dus als beste Belg.

Martin Leburton eindigde in de #44 Vanspringel Motorsport 5de, terwijl Philippe Huart in de #4 EMG Motorsport/Ford Hergon, 7de staat. Stienes Longin werd in de #24 FordStore Feyaerts Stienes Longin 11de. Wetende dat de orde van de Top 10 van de kwalificatie voor Race 1 wordt omgedraaid, pakte Longin Junior nipt naast de ‘pole position’ voor Race 1.

Race 1 wordt deze namiddag betwist om 16u30. Race 2 vindt morgen zondag plaats om14u05.

You may also like
Fiesta Sprint cup: Race Winning Brands wordt exclusief motorenleverancier
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
Ford Fiesta Sport Trophy: van het Autosalon naar Ford Lommel Proving Ground!
F1: starttijden bekend