Home > #Hoofdnieuws > DTM: met WRT in 2019?

DTM: met WRT in 2019?

Het nieuws komt van een interne bron, die geheim wenst te blijven en dus is er natuurlijk nog geen enkele bevestiging: WRT zou in 2019 twee Audi inzetten in DTM. WRT was al enige tijd op zoek naar een nieuwe piste met of zonder Audi, waarbij DTM uiteraard perfect zou passen. Veel meer is er nu nog niet geweten, al is het wel zo dat het wegvallen van Mercedes op het einde van dit seizoen, de beide overblijvende merken – BMW en Audi – noopt om misschien wel twee wagens meer in te zetten om een volwaardig startveld te blijven hebben. En wie weet kan dat met een Belg achter het stuur…

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: Chicherit wint, Sainz verliest leiding
Dakar: proloogwinst voor Ekström en Audi
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge