Home > Circuit > In een notendop: Formule Renault NEC, NASCAR Whelen Euro Series

In een notendop: Formule Renault NEC, NASCAR Whelen Euro Series

  • Max Fewtrell heeft race 2 van de Formule Renault NEC gewonnen. Hij was net iets sneller dan Victor Martins en Charles Milesi, respectievelijk op twee en drie. Volgend weekend komen de rijders van de NEC samen met de rijders van de Eurocup weer in actie in Hockenheim.
  • In de Elite 2 van de NASCAR Whelen Euro Series in Hockenheim ging de winst zaterdagavond naar de Fransman Ulysse Delsaux met de #3 RDV Toyota Camry. Vandaag haalde onze landgenoot Guillaume Deflandre de zege thuis met de #77 Memphis Chevrolet Camaro. Deflandre leidt het kampioenschap met nog één wedstrijd te gaan, de finale in Zolder.
  • In de Elite 1 finishte Alon Day met de #54 CAAL Chevrolet SS als eerste. Daarmee verstevigt hij ook zijn eerste plaats in het kampioenschap.

Foto © NASCAR Whelen Euro Series