Home > Circuit > Belgian GT4: wie doet Vandenbalck wat?

Belgian GT4: wie doet Vandenbalck wat?

Op het circuit van Nürburgring staat dit weekend ook de derde meeting van de GT4 Belgium Cup op de kalender. Vooraan in het klassement vinden we de Leuvenaar Jamie Vandenbalck, die nipt leidt voor zijn teamgenoot Stéphane Lémeret, beide in een BMW M4 van 3Y Technology.

In Duitsland starten zeven wagens die ook punten voor het Belgische klassement scoren: de beide 3Y Technology BMW M4 GT4 van Stéphane Lemeret en Jamie Vandenbalck, de Selleslagh Racing Team Mercedes AMG van Johan Vannnerum – Nicolas Vandierendonck, Gilles Magnus en Louis-Philippe Soenen, de Jack Motors Audi R8 LMS GT4 van Mathieu Detry en Laurent Jaspers en tot slot de Motorsport 98 Ford Mustang van Eric de Doncker. Eric De Doncker, Gilles Magnus, Mathieu Detry en Laurent Jaspers zijn nieuw in het kampioenschap.