Home > #Hoofdnieuws > Porsche wint 24 Uur van Barcelona

Porsche wint 24 Uur van Barcelona

Porsche en Herberth Motorsport hebben met de 911 GT3 R van Alfred Renauer, Matt Campbell, Ralf Bohn en Daniel Allemann de twintigste editie van de 24 Uur van Barcelona gewonnen.

Ondanks het feit dat de Scuderia Praha Ferrari een groot deel van de wedstrijd aan de leiding lag, was het zoals wel vaker Porsche dat in het kampioenschap van Creventic het laken naar zich toe trok.

Jiri Pisarik, Josef Kral en Matteo Malucelli moesten zich neerleggen bij de tweede plek. Patrice Lafargue, Marvin Klein en Dimitri Enjalbert werden met hun Mercedes van IDEC Sport derde.

Belgen

De Mercedes AMG GT4 van QSR eindigde op de 25ste plek algemeen en was derde in de categorie GT4. Ook de tweede auto van het team, de Porsche #94, finishte in zijn klasse (991) op het podium met een 29ste positie in het algemene klassement.

De VDS Racing MARC Ford Focus was dertigste algemeen en vierde in de klasse SPX, terwijl de AC Motorsport Audi RS3 LMS TCR van onder meer Vincent Radermecker als twaalfde TCR-wagen en als 37ste algemeen over de finish kwam.

De volgende race voor de 24H Series is de 12 Uur van Spa-Francorchamps op 12 en 13 oktober.

Foto © 24hseries.com / Creventic

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede