Home > Circuit > In een notendop: VLN en GT Open

In een notendop: VLN en GT Open

  • Klaus Bachler en Martin Ragginger hebben met hun Falken Porsche 911 GT3 R de zesde wedstrijd van het seizoen in VLN gewonnen. De Nederlander Stef Dusseldorp en Alexandre Imperatori werden met de BMW M6 GT3 van het team tweede.
  • Marco Cioci en Daniel Serra wonnen met hun Ferrari van Luzich Racing de eerste race van het weekend voor de International GT Open in Silverstone. Giovanni Venturini en de Nederlander Jeroen Mul (Lamborghini) werden tweede, gevold door de BMW van Fran Rueda en Andres Saravia.

Foto © Facebook VLN

You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe