Home > Circuit > In een notendop: IGTC, Porsche Carrera Cup en Rallyraid

In een notendop: IGTC, Porsche Carrera Cup en Rallyraid

  • De Pool Jakub Przygonski en zijn Belgische navigator Tom Colsoul (MINI John Cooper Works) hebben de proloog van de Baja Hongarije gewonnen. Het duo was over de 11.4 km lange proloog 4.9 sec sneller dan de Tsjech Martin Prokop (Ford). Nani Roma (MINI John Cooper Works) was als derde 15.2 sec trager dan ritwinnaar Przygonski. De twee Belgische Toyota’s van Overdrive Racing vinden we terug in vierde en zesde positie. Xavi Pons (Toyota Hilux) volgt op 31.9 sec. Vladimir Vasilyev op 38.5 sec.
  • In Duitsland rijdt Glenn Van Parijs dit weekend in de Duitse Porsche Carrera Cup. Van Parijs begon goed met een vijfde tijd in de vrije trainingen.
  • Garage 59 zet een McLaren in voor de komende manche van de Intercontinental GT Challenge, de 10 Uur van Suzuka.