Home > #Hoofdnieuws > Audi in Intercontinental GT Challenge in Suzuka met drie Belgen

Audi in Intercontinental GT Challenge in Suzuka met drie Belgen

Intercontinental GT Challenge leider Audi Sport pakt zwaar uit tijdens de komende Suzuka 10 Hours, de wedstrijd die plaats vindt op 26 augustus. De Duitse constructeur rekent op maar liefst drie teams, met het Japanse Audi Team Hitotsuyama, Team WRT en het Chinese Absolute Racing. Bij de rijders vinden we maar liefst drie Belgen!

Robin Frijns is dan wel leider in het kampioenschap, maar met DTM hetzelfde weekend, kan de Nederlander zijn leidersplaats in Japan niet verdedigen. Christopher Mies, Dries Vanthoor en Frederic Vervisch zien we samen in één van de Audi Sport Team WRT bolides, terwijl regerend kampioen Markus Chistopher Haase, Markus Winkelhock en Kelvin van der Linde het doen in een Audi Sport Team Absolute Racing R8. Stuart Leonard, Jake Dennis en Sheldon van der Linde zien we dan weer in de tweede Team WRT R8 in Suzuka. Alessio Picariello doet het dan weer met Audi Team Hitotsuyama en de vaste rijders uit Super GT Richard Lyons en Ryuichiro Tomita.