Home > Rally > Divers > Wagemans negende in R5 debuut op Madeira

Wagemans negende in R5 debuut op Madeira

De Portugees Alexandre Camacho won met een Skoda Fabia R5 de Rally Vinho Madeira, meetellende voor het Tour European Rally klassement.

Camacho kwam vanaf de tweede proef van de rally aan de leiding en stond die niet meer af. Gedoodverfd zegefavoriet, de Italiaan Giandomenico Basso, kwam uiteindelijk in het stuk niet voor door transmissieschade aan zijn Hyundai i20 R5.

Onze landgenoot Joachim Wagemans, bijgestaan door Fran├žois Geerlandt, haalde voor zijn debuut op de Peugeot 208T16 R5 van het Italiaanse Delta team een mooie negende plaats (en zelfs een zevende als we alleen de deelnemers aan de TER tellen!).

(foto: terseries.com)

You may also like
TER: Tegenslag voor Wagemans in Rally Antibes
TER: geen Rally Valli Cuneesi
BRC: Omloop volgt Ieper in TER
Junior BRC: Joachim Wagemans onverhoopt winnaar in TAC Rally