Home > Circuit > Aston Martin herorganiseert, Martin blijft

Aston Martin herorganiseert, Martin blijft

Aston Martin Racing besliste om voor het vervolg van het “superseason” FIA World Endurance Championship, de bezettingen van zijn wagens te herzien. Op de nieuwe Vantage GTE gaat het van een bemanning met drie naar twee rijders.

Maxime Martin houdt zijn zitje als titularis op de nummer 97 en zal worden bijgestaan door Alex Lynn. Op het nummer 95 blijven Nicki Thiim en Marco Sörensen aan boord. De andere rijders verkassen: Jonny Adam gaat naar TF Sport in de GTE-Am, terwijl Darren Turner even van de radar verdwijnt en opnieuw zijn opwachting zal maken in maart 2019 met de race op Sebring

(foto: J. Letihon)

You may also like
Industrie: Stroll wil Aston overnemen
VLN: Maxime Martin met nieuwe Vantage GT3
Fantastische ervaring voor Nicolas Vandierendonck
Total Spa 24: “Met Brundle was zege niet mogelijk geweest” – Maxime Martin