Home > Circuit > In een notendop: Porsche Cup en Formule Renault

In een notendop: Porsche Cup en Formule Renault

  • Ayhancan Guven heeft in Spa-Francorchamps de tweede race voor de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux gewonnen. Hij profiteerde van het wegvallen van Xavier Maassen en kon zo zijn voorsprong in de race én het kampioenschap uitbreiden. Glenn Van Parijs werd knap tweede, gevolgd door Max van Splunteren. Ook Dylan Derdaele kwam niet aan de finish. In het B-klassement was de overwinning voor Sandra van der Sloot.
  • Victor Martins heeft dan weer de tweede race voor de Formule Renault Eurocup gewonnen. Hij haalde het voor zijn teamgenoot Logan Sargeant en puntenleider Yifei Ye. Max Defourny is door sponsorproblemen niet meer van de partij in dit kampioenschap.

Foto © Vincent Huybrechts