Home > #Hoofdnieuws > Glenn van Parijs in Porsche Supercup

Glenn van Parijs in Porsche Supercup

De jonge Hasselaar Glenn Van Parijs maakt dit weekend “geheel onverwacht”, zoals hij zelf aangeeft, zijn debuut in de Porsche Mobil 1 Supercup, de meest prestigieuze merkencup in de wereld. De Porsche Mobil 1 Supercup vindt uiteraard in het voorprogramma van de F1 plaats, dit weekend is dat in Duitsland, op de Hockenheimring. Van Parijs geeft op zijn Facebook-pagina niet aan met welk team hij dat doet, maar in principe zal het MRS zijn, het team waarmee hij ook in de Duitse Porsche Carrera Cup aantreedt. “Het wordt een nieuw kampioenschap, een nieuw omloop ook voor me“, vertelt hij verder, “maar de auto is dezelfde en de uitdaging, daar hou ik van. We beginnen nu aan vijf weekends na elkaar race, morgen beginnen we er aan.”

 

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede