Home > #Hoofdnieuws > Max Defourny geeft er de brui aan

Max Defourny geeft er de brui aan

De jonge Belg Max Defourny zet voorlopig een punt achter zijn carrière in de Formula Renault 2.0 Eurocup. Defourny was de afgelopen vier seizoenen actief in het kampioenschap, met diverse zeges en podia, maar de zoon van de voormalige toerwagenrijder Didier Defourny brak nooit echt door. Nu geeft Defourny, die voor het Nederlandse MP Motorsport uitkomt, aan, dat sponsorproblemen hem dwingen de helm aan de haak te hangen. Defourny wordt in oktober 20 en mag dus stilaan zijn ambities in de eenzitterij definitief opbergen. Dat maakt ook dat behoudens Jérôme d’Ambrosio in de Formula E en de zes Belgen in de Franse en Duitse F4, ons land niemand meer heeft in de opvolging van Stoffel Vandoorne.

You may also like
Max Defourny in Britse F3
Wat met Max Defourny?
In een notendop: donderdagtrainingen in Monaco
In een notendop: Lamborghini Trofeo en Formule Renault