Home > #Hoofdnieuws > Rast en Audi vegen nu weg in DTM

Rast en Audi vegen nu weg in DTM

Met een goede strategie heeft Audi en meer bepaald regerend kampioen René Rast de nul van de DTM-score 2018 weggevaagd. Rast won de tweede DTM-race in Zandvoort, voor Gary Paffett die in zijn Mercedes-AMG een zeer goede zaak in het kampioenschap doet.

Foto’s: © Jens Mommens

Audi en Rast mogen dus opgelucht ademhalen, want eindelijk mochten ze nog eens naar het hoogste podium. Kort voor het einde verzekerende Rast zich op het einde van een safetycarprocedure van de leidersplaats en hij gaf die niet meer af. Rast haalde het voor Paffett en Di Resta, beide in een Mercedes.

Door die tweede plaats leidt Paffett nu met 148 punten, 27 meer dan Di Resta en 47 meer dan Timo Glock, de eerste BMW-rijder.

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: Chicherit wint, Sainz verliest leiding
Dakar: proloogwinst voor Ekström en Audi
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge