Home > #Hoofdnieuws > Oriola wint eerste race in Slowakije

Oriola wint eerste race in Slowakije

Pepe Oriola heeft de Cupra TCR tijdens de eerste race van het weekend in de World Touring Car Cup op de Slovakiaring een allereerste overwinning bezorgd. De Spanjaard haalde het voor Jean-Karl Vernay (Audi) en polesitter Gabriele Tarquini (Hyundai). Onze landgenoot Denis Dupont (Audi) werd knap achtste, terwijl Benjamin Lessennes (Honda) en Fred Vervisch (Audi) niet in het stuk voorkwamen. Later vandaag is er de tweede race, voorafgegaan door een kwalificatiereeks en gevolgd door een derde race op zondag.

Foto © fiawtcr.com

You may also like
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend
WTCR Nürburgring: race 1 en 2 in beeld gebracht