Home > #Hoofdnieuws > Mercedes-AMG domineert DTM in Zandvoort

Mercedes-AMG domineert DTM in Zandvoort

Pole en zege in de eerste race van het DTM-weekend op Circuit Zandvoort: dat is de stevige zaterdagse buit van de Brit Gary Paffett in zijn Mercedes. Paffett heerste in Zandvoort en hield in een weinig beklijvende wedstrijd merkgenoten Paul Di Resta en Lucas Auer achter zich.

Het was trouwens al Mercedes-AMG wat de klok sloeg in de Nederlandse duinen, want Pascal Wehrlein verzekerde zich van de vierde stek, voor de beste Audi-rijder: Robin Frijns. Frijns, die overigens steeds beter en beter wordt in zijn debuutjaar in DTM. Achter de Limburger volgden vier BMW-rijders, met in volgorde Glock, Wittmann, Farfus en Eriksson, terwijl René Rast (Audi) de top 10 afsloot.

In het kampioenschap loopt Paffett verder uit, terwijl Paul Di Resta naar de tweede plaats opschuift.

You may also like
In een notendop: GT
Belcar 2023: met AC Motorsport
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen