Home > #Hoofdnieuws > Toyota controleert maar #7 verliest tijd na spin

Toyota controleert maar #7 verliest tijd na spin

Weinig veranderingen in het algemene klassement van de 24 Uur van Le Mans wanneer we de laatste drie uur van de race ingaan. De Toyota #7 van José Maria Lopez verloor een klein beetje tijd door een spin en heeft anderhalve minuut achterstand op de leidende Toyota #8 van Fernando Alonso. In LMP2 nam Graff Racing met de #39 Oreca de derde plaats over doordat de IDEC Sport Oreca #48 tijd verloor in de box. Vanthoor leidt nog steeds in de onwaarschijnlijk spannende GTE Pro met Porsche #92 en Julien Andlauer in GTE Am met Porsche #77.

Foto © Evers Media/Eyckmans

You may also like
FIA WEC: WRT kent alle namen
Le Mans 24: ook mooi programma naast het circuit
Le Mans: de raceweek van de 24 uur van Le Mans
Fotogalerij: laatste uren, finish en podium