Home > #Hoofdnieuws > Toyota bovenaan in warm-up

Toyota bovenaan in warm-up

Beide Toyota prijken na de warm-up voor de 24 Uur van Le Mans opnieuw bovenaan de tabellen. Het verschil tussen de #7 van Kamui Kobayashi, Mike Conway en José Maria Lopez en de #8 van Sébastien Buemi, Fernando Alonso en Kazuki Nakajima bedroeg twee tienden van een seconde.

De wam-up biedt de teams de kans om de wagens warm te draaien voor de race die zaterdagnamiddag om 15u00 van start gaat. Vooral voor de Villorba Corse Dallara #47 die tijdens de kwalificaties hevig crashte, was dit een belangrijke sessie. Felipe Nasr en co draaiden elf probleemloze rondjes.

In LMP2 was de snelste tijd voor de Jackie Chan DC Racing Ligier #34 van Ricky Taylor, Côme Ledogar en David Heinemeier Hansson. Ferrari kwam naar voor in de GTE Pro-categorie, maar de snelste tijd kwam op naam van de Ford #69 van Ryan Briscoe, Richard Westbrook en Scott Dixon.

De Nederlander Jeroen Bleekemolen reed met de Keating Motorsports Ferrari #85 de snelste tijd in GTE Am. Hij deelt de rode Italiaan met Ben Keating en Luca Stolz.