Home > #Hoofdnieuws > Fernando Alonso: “Het is nog een lange race”

Fernando Alonso: “Het is nog een lange race”

Fernando Alonso heeft net zijn eerste drievoudige stint achter de rug aan het stuur van de #8 Toyota TS050 Hybrid en de Spanjaard oogde relatief ontspannen tijdens een persmoment.

Het was zoals Le Mans is, neem ik aan. Verkeer, safety car, incidenten en zo hard mogelijk proberen rijden”, vatte hij zijn opdracht samen. “We werden even aangereden bij de start en vervingen daarom de achterzijde en beide wagens kenden ook nog een lekke band in de eerste fase van de wedstrijd, maar verder verliep alles redelijk goed. We hebben een kloof op de concurrentie en dat is erg belangrijk. Verder racen we onderling en het was erg leuk om beide wagens samen de pitlane te zien verlaten na vijf uur racen. Maar goed, het is nog een lange race en we zien wel verder.

You may also like
F1 Bahrein: Verstappen wint moeiteloos, Alonso op podium
FIA WEC: WRT kent alle namen
WRC 2023: Ogier in Mexico, Gap weer klaar voor Monte-Carlo
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers