Day

juni 7, 2018

Formula E naar vijfde seizoen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] De FIA maakte de kalender bekend van hun vijfde seizoen Formula E. Daarenboven is er nu ook...
Read More

24 Uur Le Mans straks met hybride Hypercars?

Het Franse magazine Auto-Hebdo meent te weten dat de toekomst van FIA WEC en LMP1 zich op de zogeheten hypercars richt. LMP1 zou op die manier én de hybride technologie behouden, maar tevens ook een pak goedkoper worden.

Latvala primus in shakedown Sardinië

Jari-Matti Latvala (Toyota) was deze middag de snelste in de shakedown van de rally van Sardinië. De Fin zette zijn referentietijd over de 3,51 km lange proef van Olmedo neer tijdens zijn laatste passage.

7 dagen op de weg: de Volkswagen Arteon

Eigenlijk waren we boos op Volkswagen. Eerst stopte de Duitse constructeur met de productie van de leuke en viriele Scirocco en toen kwam het nieuws dat de iconische Beetle niet meer in ons land te krijgen zou zijn. En wat bleef er voor de autoliefhebber dan over? Wel, wij reden een week met de nieuwe VW Arteon en geloof ons, Volkswagen heeft een mooie en aantrekkelijke wagen gebouwd.

Prachtig boek over de 101 Belgen in Le Mans

Lucien Beckers is niet enkel een gedreven rijder geweest, hij is ook uitgever van talloze autosportboeken. Zijn laatste oeuvre is een overzicht van de 101 Belgen die in Le Mans van start zijn gegaan. Het boek is dan ook een must voor de liefhebbers van het genre!