Home > #Hoofdnieuws > Mortara wint, Rast crasht enorm (+video)

Mortara wint, Rast crasht enorm (+video)

Op de Lausitzring heet Edoardo Mortara voor Mercedes de derde DTM-race van het seizoen gewonnen. De Italiaan haalde het na een strategisch zeer sterke race voor kampioenschapsleider Timo Glock en Philipp Eng, beide in een BMW. René Rast ontsnapte aan erger in een vreselijke crash.

De saftycar en een rode vlag, na crashes voor Jamie Green (Audi) en van René Rast (Audi), speelden absoluut een rol in de derde DTM-race van het seizoen. De crew van Mortara was duidelijk goed wakker en de Italiaan reed ook een stevige race, met winst als gevolg. Timo Glock en Philipp Eng reden voor BMW naar het podium, voor Lucas Auer (Mercedes) en Bruno Spengler (BMW). Audi kende een zwarte zaterdag met vier opgaven, waaronder Rast na een crash, terwijl de beste Audi-rijder, Mike Rockenfeller, elfde werd…

Glock verstevigt zijn voorsprong tot 17 punten op Gary Paffett en 25 op winnaar Mortara.

 

You may also like
GT: Mercedes-AMG over de toekomst in de GT-racerij
F1 Spa: speciale livery bij Mercedes voor 55 jaar AMG
F1: 72 seizoenen in cijfers!
F1-testen Bahrein: Mercedes reageert na eerste testdag, Horner furieus