Home > Rally > Divers > Komend weekend Rallye de Tournai

Komend weekend Rallye de Tournai

Wie nog geen actie genoeg gezien heeft zaterdag in Bocholt kan zondag nog richting Doornik trekken voor de zesde Rallye de Tournai. Een ASAF wedstrijd die garant staat voor een vol deelnemersveld en uitdagende proeven. Drie R5 wagens komen er aan de start: Bruno Parmentier (Fiesta), Philip Eggermont (Skoda) en Christophe Devleeshauwer (Fiesta).

De wedstrijd in Doornik zal Philip rijden ter voorbereiding van de ORC, meteen de laatste wedstrijd van zijn rijkgevulde carrière als rallypiloot. Naast de R5 wagens zijn er een aantal Porsches te zien in handen van De Roeck, Mylle en Guillemin.

De wedstrijd gaat van start zondagmorgen om 8u waar de eerste historic wagens de strijd zullen openen. En ook in Doornik is er onverhard voorzien op twee van de vier proeven!

Foto: Giovanni Declercq

You may also like
ASAF: naar nieuw provinciaal kampioenschap?
In een notendop: karting en ASAF Rally
Een zege voor de VW Polo R5 in Hannuit
Zege voor Bedoret in Rally Claudy Desoil