Day

mei 14, 2018

Nadal start Le Mans

De Spaanse tennisvededtte Rafael Nadal zal dit jaar de start geven van de 86ste editie van de 24 Uur van Le Mans, op 16 juni 2018 om 15u00. Vlak voor Le Mans zal Nadal trachten om voor de elfde maal Roland-Garros te winnen, het Franse Grand Slam tornooi.

Fotogalerij: Spa kleurde rood dit weekend

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse meeting voor Ferrari liefhebbers en eigenaars plaats in Spa-Francorchamps, de Passione Ferrari. De meeting gaat samen met het tot de verbeelding sprekende Corse Clienti-programma.

Met passie naar de finish op de Ring… met Pitlane AMC

Soms zijn er de grote verhalen, zoals de winst van Porsche en de legendarische 911 tijdens de voorbije, 46ste editie van de 24 Uur van de Nürburgring, maar autosport is veel meer dan die grote verhalen. Autosport is ook het verhaal van de vele kleine teams, vaak groepen vrienden, die met evenveel passie hun race tot een goed einde willen brengen. Het Belgische Pitlane AMC deed dat in de Groene Hel en het werd een verhaal van vallen en opstaan.

Kan Dries Vanthoor ook winnen in de 3 Uur van Silverstone?

Van 18 tot 20 mei is het tijd voor de 3 Uur van Silverstone, de tweede manche van de Blancpain GT Series Endurance Cup. Dries Vanthoor, Christopher Mies en Alex Riberas wonnen eerder al de seizoensopener van de Endurance Cup in Monza met hun #1 WRT Audi R8 LMS. De zege is ook in Silverstone het doel.