Home > Circuit > Muller wint de eerste op de Groene Hel

Muller wint de eerste op de Groene Hel

Toerwagenlegende Yvan Muller heeft de eerste race van de WTCR op de Nürburgring gewonnen. De Franse voormalige wereldkampioen was in zijn Hyundai i30 sneller dan zijn teamgenoot bij YMR Thed Björk. Het verschil op de finishlijn bedroeg amper drie tienden van een seconde. Björk startte van af polepositie, maar Muller was sneller weg. Achter de beide Koreaanse TCr-bolides werd nog een voormalige wereldkampioen, Rob Huff, in een Volkswagen van Loeb Racing, derde.

You may also like
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC Monte-Carlo – Martijn Wydaeghe: “Wij willen voor de titel meevechten”
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
WRC 2023: eindelijk de hoogste graal voor Neuville?