Home > #Hoofdnieuws > Laurens Vanthoor triomfeert voor het eerst in IMSA

Laurens Vanthoor triomfeert voor het eerst in IMSA

Laurens Vanthoor won gisteren met zijn #912 Porsche 911 RSR, die hij deelt met Earl Bamber, in de categorie GTLM op de Mid-Ohio Sports Car Course. Na een snelle pitstop kwam de wagen als leider uit de pitlane om naar de eerste overwinning te rijden voor Vanthoor na anderhalf jaar in IMSA. De #25 BMW M8 GTE van oa Connor De Phillippi en de #3 Chevrolet Corvette C7.R van Antonio Garcia en Jan Magnussen vervolledigen het podium. De algemene winnaar van de Acura Sports Car Challenge in Mid-Ohio, die twee uur en veertig minuten duurde, is de #7 Acura ARX-05 Daytona Prototype International van Team Penske met Castroneves en Taylor achter het stuur.

Foto © IMSA

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede