Home > Circuit > Acura voor Mazda in kwalificaties Mid-Ohio

Acura voor Mazda in kwalificaties Mid-Ohio

Helio Castroneves heeft met de Acura DPi van Team Penske de polepositie behaald in de kwalificaties van de IMSA in Mid-Ohio. De drievoudige winnaar van de Indy 500 bleef zijn teamgenoot Dane Cameron voor. In een Joest Mazda DPi werd Oliver Jarvis knap derde. In GTLM was de pole voor de BMW M8 GTE van John Edwards, Laurens Vanthoor start in zijn Porsche als vierde. Jack Hawksworth was de beste in GTD met een Lexus RC F GT3 van 3GT Racing.

You may also like
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge
In een notendop: ADAC GT Masters, IMSA en ALMS