Home > #Hoofdnieuws > Güven pakt de eerste in Porsche Benelux

Güven pakt de eerste in Porsche Benelux

De Porsche GT3 Cup Challenge startte in Spa meteen met een spectaculaire wedstrijd. Heel wat incidenten en twee safety cars weerhielden Alessio Rovera er niet van de eerste race te winnen, terwijl Ayhancan Guven (Attempto) de beste Benelux Porsche-rijder was.

Het werd een intense race, met 35 gloednieuwe Porsche 911 GT3 Cup aan de start. Vooraan ging de strijd om de zege tussen Andlauer, Güven en Rovera, met die laatste als uiteindelijke winnaar. Güven werd derde en beste Benelux-rijder, voor Glenn Van Parijs en Max van Splunteren. Dylan Derdaele en Xavier Maassen vervolledigden de top 5. De zege in de Benelux B-klasse was voor Roger Grouwels (RaceArt).

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Ford Fiesta Sprint Cup: Benelux erkenning voor Belgisch-Nederlandse Ford Fiesta Sprint Cup in 2023
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen