Home > Circuit > Stemmen uit Hongarije voor WTCR

Stemmen uit Hongarije voor WTCR

De tweede manche van WTCR staat morgen op het programma. De toerwagens begeven zich naar de Hungaroring in Hongarije. Thuisrijder Mato Homola blikt vooruit naar de race, Attila Tassi krijgt een wildcard voor de Hongaarse manche van WTCR. 

Mato Homola, DG Motorsport Peugeot 308 TCR: “De race in Hongarije is voor mij een thuisrace. Bratislava is hier 200 km van verwijderd, ik hoop dat veel Slovaakse fans mij komen steunen tijdens deze meeting. Ik ben blij om op de Hungaroring te racen, het is een leuk circuit en ik heb er al goede resultaten behaald. De Peugeot is een splinternieuwe wagen en we moeten de instellingen nog wat afstellen. Het circuit in Marrakech was moeilijk in te schatten omdat het een stratencircuit is, ik hoop hier wat sneller te kunnen zijn.”

Attila Tassi, JAS Motorsport Honda Civic Type R TCR: Ik had het team nog niet ontmoet vooraf, maar we gaan samenwerken in TCR Europa en ze hebben gewonnen in de uithoudingsracerij. Ik heb niet de kans gekregen om te testen voor het seizoen, maar nu kon ik testen in Monza en Vallelunga, ik hoop dat dat zal helpen.”

You may also like
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend
WTCR Nürburgring: race 1 en 2 in beeld gebracht