Home > Rally > BRC > Wallonie zonder Princen maar met Bouche en met test-kp

Wallonie zonder Princen maar met Bouche en met test-kp

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De Rally de Wallonie, dat is zeer binnenkort. En de deelnemerslijst vult zich gestaag met topmateriaal. Een overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen weken.

Ook in de Wallonie wordt het weer een R5 festival. De laatste aanwinsten zijn Olivier Collard, Xavier Bouche en Etienne Monfort (met de Skoda van J-Motorsport).
Kris Princen besliste om de proef in Jambes aan zich voorbij te laten gaan. Zijn BMA Skoda Fabia staat dus in principe ter beschikking. Naast Princen zal ook Cédric De Cecco en de mooie Abarth 124 Rally RGT niet aan de start komen.

Na zijn zege in de Rally van Spa hoopt Adrian Fernémont (Skoda Fabia R5 SAN Mazuin) uiteraard zijn stunt te kunnen herhalen op Waals grondgebied. Hij zal vooral moeten letten op de Skoda machines van Vincent Verschueren en Ghislain de Mévius. Bij dezelfde constructeur, maar dan eens niet op een R5, zien Manu Canal-Robles met de Skoda Fabia WRC. Weerwerk zal er moeten komen van Cédric Cherain en de Ford Fiesta R5.

(foto: Lorenz Deschuyttere)

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Zoals vorig jaar zal de Rally van Wallonië op donderdag 26 april een speciale test organiseren voor deze 35ste editie, over het parcours van Loyers, net iets minder dan 5 kilometer. Het zenuwcentrum voor de test zal zich bevinden op de parking van Decathlon van Namen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50