Home > #Hoofdnieuws > Francois Duval in Mettet, niet in de Wallonie

Francois Duval in Mettet, niet in de Wallonie

Onze landgenoot Francois Duval is quasi zeker in actie te zien tijdens het WK Rallycross te Mettet, op het circuit Jules Tacheny. Daarvoor zal hij een Audi S1 huren bij Comtoyou. De piloot uit Cul-des-Sarts heeft met de Audi een topwagen in handen om de WK-vedetten zoals Petter Solberg en Sébastien Loeb het vuur aan de schenen te leggen. Ter herinnering, er zijn twee zulke S1’s bij Comtoyou, beide wagens waren vorig jaar nog eigendom  van EKS RX, het team van de Zweed Mattias Ekström.

Het budget is nog niet volledig rond,” geeft Duval mee aan La Dernière Heure, “maar ik heb Francois Verbist verzekerd dat dat zeker tijdig het geval zal zijn“. De WK-manche in Mettet wordt verreden tijdens het weekend van 12 en 13 mei. In hetzelfde artikel geeft Duval aan zeker nièt te starten in de Rally van Wallonië. “Sorry voor de organisatie. Ik stort me niet meer in een last-minute project.”

Duval plant volgende week met de Audi nog twee testdagen in het Franse Lohéac, samen met Enzo Ide.

(foto J Dingenen)

You may also like
Rally: Duval maakt deelname aan RallyShow en X Cross Car officieel!
FRX: Duval blijft winnen in Frankrijk
Rallycross: van Noord naar Zuid
WRX: Timerzyanov wint in Spa