Home > Circuit > Gilles Magnus en Russel Racing by DVB RACING leiders in Belcar

Gilles Magnus en Russel Racing by DVB RACING leiders in Belcar

De eerste race van het Belcar Endurance Championship is achter de rug en in de algemene klassering leidt Russel Racing by DVB RACING met drie punten meer dan Belgium Racing en zes eenheden voorsprong op Deldiche Racing by JDC Events. In de diverse klassen, zijn het uiteraard de respectieve winnaars die de leiding in handen hebben, met name Belgium Racing, Russel Racing by DVB RACING, QSR Racing School, VDW en AR Performance. Bij de jonge rijders leidt Gilles Magnus, ontegensprekelijk één van de helden van het Zolderse weekend en bij de dames Innes Lammens.

Standen in Belcar Endurance Championship: hier

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Belcar NRF Zolder: Belcar op zaterdag door de lenzen van Roel Ramaekers & Joachim Cieters