Home > Circuit > Hyundai meteen voor de dubbel in Marokko WTCR

Hyundai meteen voor de dubbel in Marokko WTCR

Gabriele Tarquini heeft de eerste WTCR race uit de geschiedenis gewonnen. De Italiaan bleef in Marokko zijn teamgenoot bij Hyundai, Thed Björk, vooraf. Rob Huff mocht in zijn Loeb Racing Golf als derde naar het podium.

De Belgen deden het minder in de straten van Marrakech. Audi Sport Team Comtoyou rijder Frédéric Vervisch kwam bij de start in aanraking met de Honda van James Thompson en verdween uit de race. Denis Dupont (Comtoyou Audi) en Benjamin Lessennes (Boutsen Ginion Honda) werden respectievelijk dertiende en vijftiende. Morgen, zondag, staan er nog twee races op het menu.

You may also like
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend
WTCR Nürburgring: race 1 en 2 in beeld gebracht