Home > Circuit > Trio van Norma in vrije training Belcar

Trio van Norma in vrije training Belcar

Jeffrey Van Hooydonck was de snelste rijder van de vrije training voor het Belcar Endurance Championship. Met de #2 DVB Norma reed hij het circuit van Zolder rond in 1’30”328. Iets trager was Tim Joosen met de #111 Deldiche Norma. Derde in het rijtje is de #1 Aqua Protect Norma. De #10 Vauterin Norma komt meer dan drie seconden tekort op de DVB Norma. Eerste Porsche is de #99 Belgium Racing Porsche 911 met aan het stuur Dylan Derdaele, hij zette algemeen de vijfde beste chrono neer: 1’35”022.

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Belcar NRF Zolder: Belcar op zaterdag door de lenzen van Roel Ramaekers & Joachim Cieters