Home > Circuit > GHK Racing toont Porsche en verrast

GHK Racing toont Porsche en verrast

GHK Racing, het team van Guy Verheyen, heeft op het circuit van Zolder de Porsche 991 GT3 Cup voorgesteld waarmee het team dit jaar deelneemt aan het Belcar-kampioenschap. Bovendien was er ook plaats voor een verrassing in verband met de 24 Uur van Zolder.

Chris Mattheus is opnieuw de teamgenoot van Verheyen, want “betrouwbaar op en naast de baan”. Het strijdwapen is uiteraard een Porsche 991 GT3 Cup. “We hebben alles gezet op het sportieve en nu moet het echt gaan gebeuren”, vertelt Verheyen gemotiveerd. “Het deelnemersveld wordt ieder jaar beter en het is vanzelfsprekend dat wij er opnieuw bij zijn. Het kampioenschap gaat door in onze achtertuin en dat blijft ons enorm aanspreken.”

GHK zet zich ook in voor jonge talenten, waaronder Brent, de zoon van Guy. “We beschikken in samenwerking met Circuit Zolder en Narviflex over een professionele simulator, omdat we ervan overtuigd zijn dat er erg veel talent langs de draad staat”, klinkt het. “Het biedt hen, maar ook ons, de mogelijkheid om te oefenen en circuits te ontdekken. Binnenkort organiseren we bovendien ook een competitie, maar die details volgen later.”

Verrassing

In de 24 Hours of Zolder gaat het team resoluut voor de overwinning met een prototype, namelijk een Wolf van het Zwitserse T2 Racing. Pieder Decurtins vormt tijdens de langere Belcar-wedstrijden overigens team met Mattheus en Verheyen op de Porsche van GHK Racing.

Een volledige fotoreeks van de voorstelling vindt u hier.

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters