Home > #Hoofdnieuws > Ook Maxime Martin actief dit weekend

Ook Maxime Martin actief dit weekend

In ons weekendoverzicht – mea culpa – zijn we onze Brusselse GT-rijder bij uitstek vergeten, Maxime Martin. Martin start dit weekend in de opener van het British GT op Oulton Park, waar de Brusselaar een Aston Martin V12 Vantage van Jetstream Motorsport deelt met de Britse gentleman driver Graham Davidson.

Het Britse GT bestaat uit zeven meetings, waaronder één in Spa-Francorchamps op 21 en 22 juli. De deelnemerslijst telt een kleine 15 GT3’s, met onder meer Aston Martin, Nissan, McLaren, Bentley, Mercedes en Lamborghini. Achter het stuur vinden we naast Maxime Martin ook andere snelle mannen zoals Yelmer Buurman, Nicki Thiim, Marco Sorensen, Darren Turner, Rob Bell, Jonny Adam…

Naast de GT3’s zien we ook een goede 20 GT4’s, met als opvallende deelnemers de Invictus Games Racing Jaguar F-TYPE SVR GT4 voor de Britse soldaten die met een motorische beperking uit oorlogsgebied zijn teruggekomen.

Deelnemerslijst British GT

© Foto: British GT

You may also like
F1 Bahrein: Alonso op kop in laatste oefensessie
F1 Bahrein: Red Bull snelst in vrije trainingen, Alonso en Aston Martin mikken op podium
F1 Bahrein: Stroll rijdt dan toch openingsrace
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters