De Ford Fiesta Sprint Cup Belgium blijft de actualiteit beheersen. Na de bevestiging van de deelname van een vierde Ford-verdeler heeft nu ook de Belgium Driver Academy by Euroracing aangekondigd dat zij een auto zullen inzetten in de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup. Rijder van dienst wordt voormalig Belgisch Clio-kampioen Romain Degeer. Degeer reed in het verleden in diverse merkencompetities.

Het worden alleszins drukke tijden voor de mannen van Euroracing. Parallel met het debuut in de genaamde Ford-cup zal zoon Maxim Pampel met Euroracing zijn opwachting maken in de NASCAR Whelen Euro Series, is er één Wolf-auto in Belcar en Christophe gaat Alexander, de andere zoon, bijstaan in Super Car Challenge, zij het achter het stuur van een Radical.

“Hoe dan ook, ik ga minder achter het stuur kruipen en zal mij meer bezighouden met het begeleiden van Maxim in de NASCAR Whelen Euro Series en het verder hervormen en verbeteren van onze structuur”, klinkt nog Christophe. “En uiteraard snijden wij met de Ford Fiesta Sprint Cup een nieuw hoofdstuk aan en is het de bedoeling dat wij daarin verder gaan evolueren.”