Home > Circuit > Audi Sport Leopard Lukoil Team brengt geen Belgen aan de start in WTCR

Audi Sport Leopard Lukoil Team brengt geen Belgen aan de start in WTCR

In tegenstelling tot het Comtoyou Audi team met Denis Dupont, tekenen geen Belgen present bij het Audi Sport Leopard Lukoil Team, het team dat de vorige twee edities van TCR International won. Het team brengt in WTCR twee Audi RS3 LMS aan de start met Jean-Karl Vernay en Gordon Shedden aan het stuur. Het is wél nog steeds het Belgische WRT-team dat het team runt. Op 7 april gaat het WTCR-seizoen van start in Marokko.

Foto © Leopard Racing

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: Chicherit wint, Sainz verliest leiding
Dakar: proloogwinst voor Ekström en Audi
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge