Home > #Hoofdnieuws > Reacties aan de finish van de Spa Rally

Reacties aan de finish van de Spa Rally

Uiteraard was de stemming verdeeld in het wagenpark in Spa, maar dat Adrian Fernémont zeer gelukkig was, hoeft geen betoog. 

Adrian Fernémont: “Ik ben enorm blij, dit is mijn eerste rally sinds de Condroz in november vorig jaar en sindsdien heb ik 9 kilometer gereden… Om dan als kind van de regio deze prachtige wedstrijd te winnen, is geweldig. Ik weet nog niet goed wat me overkomt. Hoe het seizoen verder zal gaan, weet ik niet, maar dit smaakt naar meer.” 

Kris Princen: “Uiteraard ben ik ontgoocheld. Ik wil altijd winnen en hier verlies ik in een scenario zoals dat van Verschueren in de Haspengouw, een straftijd en dan op een haar na de zege mislopen. Maar goed, in de optiek van het kampioenschap doen we een goede zaak.” 

Michaël Albert: “Ik had dit niet durven hopen, dit podium is evenveel waard als een zege… Zeker omdat we op dit parcours met de Ford toch niet echt op konden tornen tegen de Skoda…” 

Ghislain de Mévius: “Ik denk dat we deze wedstrijd hadden kunnen winnen, zonder de problemen in de KP11. Dit is echt een ontgoocheling voor ons, we gaan revanche nemen in de Wallonie.” 

Grégoire Munster: “Ik ben zeer tevreden, dat spreekt voor zich, om met deze wagen zo’n resultaat neer te zetten in toch wel een moeilijke rally. We winnen ook de Junior-ranking, een tweede objectief dit seizoen, naast de Opel Adam Cup in Duitsland.” 

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50