Home > Industrie > Drie innovaties bij BMW

Drie innovaties bij BMW

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

BMW heeft drie nieuwe modellen voorgesteld, waaronder uiteraard hun hybride paradepaardje: de i8. Na de coupéversie is er nu ook de i8 Roadster. Daarnaast is er de zesde generatie van de BMW M5 en om af te sluiten hun volledig nieuwe model… de BMW X2.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/03/BMW-i8-Roadster.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De i8 Roadster bouwt verder op het design van de i8 Coupé en gaat van 0 naar 100 km/u in 4,6 seconden. De sportbolide verbruikt gemiddeld twee liter per honderd kilometer en heeft een CO2-uitstoot van 43 g/km, en dat voor een wagen met 362 pk…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

BMW zorgt voor innovatie, ook bij de M5. De wagen beschikt namelijk over xDrive vierwielaandrijving voor extra power, precisie en wendbaarheid. Met de V8 bi-turbomotor beschikt de nieuwe M5 over 600 pk, in plaats van 560 pk in de vorige editie. Van nul naar honderd kan in 3,4 seconden en voor wie graag snel gaat: deze sportberline kan tot 305 km/u gaan!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/03/BMW-M5.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/03/BWM-X2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Ten slotte bracht BMW een gloednieuw model op de markt. Het maatje tussen de X1 en de X3 is nu ook met M sport X pakket verkrijgbaar.

Foto’s © BMW

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: GT
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Alessandro Zanardi: “er zijn verschillende aspecten die we kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een beter leven”
DTM Zolder: met Robert Kubica?