Home > #Hoofdnieuws > D’Ambrosio en Vanthoor tussen grote namen Stock Car Brasil

D’Ambrosio en Vanthoor tussen grote namen Stock Car Brasil

Felipe Massa, Jérôme D’Ambrosio, Nelson Piquet Jr., Laurens Vanthoor, Lucas di Grassi… Enkele van de grote namen die zullen starten in de openingsmanche van Stock Car in Brazilië. La Corrida de Duplas vindt plaats op zaterdag, het decor voor de race is Interlagos.

De inschrijvingslijst is met die namen nog niet compleet, ook Caca Bueno, Sergio Jiminez, Saniel Serra en Atila Abreu zijn weer van de partij dit seizoen van de Stock Car in Brazilië. In Interlagos rijden ook Nederlanders Robin Frijns en Jeroen Bleekemolen mee. Van uit Groot-Brittannië zijn er Jamie Green en Oliver Jarvis, en zelfs uit Australië en Portugal rijden respectievelijk Mark Winterbottom en Filipe Albuquerque mee.

Gisteren reden Laurens Vanthoor en ex F1-piloot Ricardo Zonta de snelste tijd bij elkaar in de tests voor het seizoen begint. Een goede start voor een van de twee landgenoten in Brazilië dus!

Foto © Stock Car Brasil

You may also like
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
DTM 2022: de eerste beelden van de testdag door de lens van Joachim Cieters
DTM Hockenheim: dinsdag en woensdag vinden de officiële testdagen plaats
In een notendop: IMSA en DTM