Home > #Hoofdnieuws > Deldiche wisselt van wapen in Belcar en Supercar Challenge

Deldiche wisselt van wapen in Belcar en Supercar Challenge

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/03/norma.jpg” _builder_version=”3.0.105″]
[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Het team van vader en zoon Luc en Jim de Cock, een graag geziene gast in zowel Belcar als de Nederlandse Supercar Challenge, heeft zijn huidige Norma M20FC verkocht. Luc en Jim De Cock namen deze week op Circuit Zolder afscheid van hun Norma M20 FC , waarmee ze mooie resultaten behaald hebben. De broers Vauterin, Thomas en Pierre, bekend uit de rallywereld, hebben de bolide gekocht en legden de eerste kilometers deze week op de Limburgse omloop af en dat met zeer goede rondetijden.De wagen zien we mogelijk ook in de Belcar 2018. De nieuwe ‘Deldiche’ Norma, met onder de motorkap een 1.6 liter turbo van Peugeot, verwacht het team eind deze maand in hun atelier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Roel Ramaekers