Home > Circuit > In een notendop: toerwegen en GT-nieuws

In een notendop: toerwegen en GT-nieuws

  • Jenson Button wil voor Honda enkele snelheidsrecords aanvallen met de Civic Type R, onder meer op het circuit van Francorchamps.
  • Maximilian Buhk wordt één van de taaie tegenstanders in de ADAC GT voor onze vier landgenoten. De voormalige Blancpain kampioen rijdt voor HTP Motorsport Mercedes met Indy Dontje. Maximilian Götz – Markus Pommer zitten in de tweede wagen van het team. Aftrap in Oschersleben op 14 en 15 april.
  • Nog in ADAC GT kent Porsche zijn troepen met Timo Bernhard-Kevin Estre naast Adrien de Leener en Klaus Bachler voor Team75. Mathieu Jaminet doet het voor Herberth Motorsport met Robert Renauer. Lucas Luhr deelt een Porsche met Jan-Erik Slooten bij Ring Police.
You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede