Home > Circuit > Nog nieuwe naam voor Ford Fiesta Cup Belgium

Nog nieuwe naam voor Ford Fiesta Cup Belgium

Blijkbaar was er in ons land nood aan een nieuwe sprint en merkencup, want de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium lijkt dagelijks nieuwe namen te mogen verwelkomen. Herroelen Motors by Niels Lagrange is een nieuw team, uiteraard met als drijvende kracht Niels Lagrange, in samenwerking met de Ford Concessie Herroelen. Het team wil verschillende wagens inzetten en zal over enige tijd de namen van alle rijders bekend maken. Uiteraard rijdt Lagrange niet zelf, maar neemt hij de coaching van de rijders op zich. De snelle Limburger zien we in 2018 naar alle waarschijnlijkheid weer in de competitie met de Lamborghini.

You may also like
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
Rally: Munster verdwijnt uit uitslag Jänner Rally
WRC: Grégoire Munster ‘Most Improved Driver of the Year’