Home > #Hoofdnieuws > Nog nieuwe namen voor Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

Nog nieuwe namen voor Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

De lijst van deelnemers aan de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium blijft groeien. Naast onder meer de broers Yannick en Ayrton Redant, Hanne Terium en Jens Verbesselt, is nu ook de eerste Franstalige rijder officieel bekend: Martin Leburton.

Naast deze jonge kerels zijn ondertussen een tiental andere wagens ook al zo goed als zeker van hun rijder. De jongeman zal de kleuren van Vanspringel Motorsport verdedigen, het team réuni van de Ford concessiehouder Vanspringel. Leburton reed eerder al in de VW Fun Cup. De Ford Fiesta Sprint Cup belgium start op 30 juni en 1 juli op het circuit van Zolder.

You may also like
Spa-Franchorchamps is weer open
Fiesta Sprint cup: Race Winning Brands wordt exclusief motorenleverancier
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen