Home > Circuit > Veel nieuws uit Blancpain

Veel nieuws uit Blancpain

Het Franse Saintéloc Racing zal in 2018 aan de Blancpain GT Series Sprint en Endurance Cup deelnemen. Het Franse team won vorig jaar onder meer de Total 24 Hours of Spa, met Gounon – Winkelhock – Haase en zal dus zijn ’titel’ op de omloop in de Ardennen verdedigen. Het team zet twee Audi R8 LMS GT3 in de Pro-categorie in de Sprint Cup in en één in de categorie Pro en een in Pro-Am van het uithoudingskampioenschap. In FFSA GT zet Saintéloc Racing drie Audi R8 LMS GT4 in. Rijders zijn nog niet bekend gemaakt.

In de Endurance Cup 2018 zien we ook Alexander Mattschull, Rinat Salikhov en Dominik Schwager hun titel verdedigen in de categorie Pro-Am, met de Ferrari 488 GT3. Het team Rinaldi zet ook een wagen in de categorie Am in.

TF Sport – Oman Racing Team gaat verder met de Aston Martin V12 Vantage GT3 in de Silver Cup van de Blancpain GT Series Endurance Cup. Ahmad Al-Harthy doet het met Charlie Eastwood en Euan McKay.

 

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
FIA WEC 2023: WRT, Sarah Bovy en Ulysse De Pauw tekenen present