Home > #Hoofdnieuws > Autosportwereld.be en Rallyandraces.com versterken hun samenwerking

Autosportwereld.be en Rallyandraces.com versterken hun samenwerking

Enkele weken geleden kondigden we al aan dat we samen met de gepassioneerde en gemotiveerde crew van Rallyandraces.com voor een nog betere verslaggeving zouden zorgen.

Dat betekent echter niet dat Rallyandraces.com volledig verdwijnt, maar RallyandRaces.com keert terug naar de essentie: foto’s en video’s. Daarvoor is er nu ook een gloednieuwe website die de komende dagen verder afgewerkt wordt. Natuurlijk volgt u het nieuws op Autosportwereld.be, maar surf zeker geregeld eens naar onze partner, voor een uitgebreide reeks beelden. Het eerste album, dat van de Legend Boucles Bastogne staat inmiddels online en vindt u hier. Daarnaast vindt u nog eens 78.000 archieffoto’s op de fotosite, een waar plezier voor de liefhebber!