Home > #Hoofdnieuws > Jamie Vandenbalck lonkt naar GT4 en Fiesta Cup

Jamie Vandenbalck lonkt naar GT4 en Fiesta Cup

Jamie Vandenbalck is één van die jonge talenten die ons land rijk is. De jonge Leuvense ondernemer koos voor zijn autosportcarrière niet voor de eenzitters, maar wel voor de wagens met een dak en onderscheidde zich afgelopen seizoen onder meer in de Europese GT4. Dit seizoen wil hij verder op de GT4-piste, maar ook de Fiesta Cup Belgium staat op zijn verlanglijstje.

“De groei van de Europese GT en gelijktijdig de geboorte van de Belgische GT4 is goed nieuws. Dat geeft jonge Belgische rijders een extra boost om het programma met de partners rond te krijgen. Bovendien werken nu ook veel Belgische teams aan een gecombineerd Europees en Belgisch programma, wat nog meer deuren opent. De GT4 is een mooie competitie en we werken er dus hard aan om komend seizoen met een topwagen aan de start te verschijnen.”

Opvallend Vandenbalck denkt ook aan de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium: “Een mooie betaalbare formule die een toekomst heeft in ons land en waar ik zeker ook interesse voor heb. Ik zeg er zeker niet neen tegen als ik een mooie mogelijkheid krijg om te rijden.”

You may also like
In een notendop: GT
Belcar: met AMG-GT RR van QSR?
Total Spa 24: Lémeret (Alpine) verliest GT4-podiumplaats in laatste ronde
GT4: PROsport Aston Martin en Verschuur McLaren op de pole in Brands Hatch