Home > Historic > Neuville autoritair leider maar buiten klassement

Neuville autoritair leider maar buiten klassement

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Hij wordt al sedert vrijdagavond door honderden supporters belaagd. Onze drievoudig vice-wereldkampioen kwam voor het plezier en vermaakte de tienduizenden toeschouwers met de passages aan het stuur van zijn kleine maar krachtige Opel Corsa A “hybride” waarmee hij buiten klassement rijdt. Meerdere elementen, zoals onder andere de Kit Car motor, zijn verre van standaard.

Maar, in tegenstelling tot Bruno Thiry die de show voert in een categorie “Demo” die bijna volledig uit Subaru’s bestaat, rijdt Thierry te midden de Legend categorie. En moesten de chrono’s meetellen (hij was al vijf keer de snelste van alle Legend) dan zou hij ’s avonds meer dan een minuut voorsprong hebben gehad op François Duval, die toegegeven, wel op een veel minder moderne Escort zit.

Het is plezierig zo te kunnen rijden zonder enige druk”, lacht onze vertegenwoordiger in het WK Rally, die opnieuw wordt bijgestaan door Nicolas Gilsoul. “De wagen werkt echt goed. Het gaat iets minder snel vooruit dan mijn Hyundai maar we worden meer door elkaar geschud. Ik ben echt tevreden van mijn laatste aanwinst en ik kan niet wachten om te kijken hoe hij zich gedraagt zondag op het onverhard.”

Het talrijk opgekomen publiek op de Legend Boucles ook…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Legend Boucles: tweede op rij voor Van Dalen-Minguet
Legend Boucles: Blérot en Dauby, rijders uit de regio winnen BMW dubbelslag
Legend Boucles: Hirvonen en Duez aan het werk
Legend Boucles: wat u moet weten